O NAMA

Garancija kvaliteta

Koristimo najkvalitetnije mašine u industriji i svojim radnicima pružamo najbolje alate za izradu. Kada je izrada završena, naš tim za montažu preuzima posao u svoje ruke i stavlja finalni dodir na Vaš novi proizvod od mermera ili granita. Njihovo stručno znanje ih osposobljava za to da montaža bude izvedena na najvišem nivou. Uz naš pozitivan stav i profesionalnu uslugu, znamo da ćete biti potpuno zadovoljni sa vašim novim proizvodom. Naš cilj je da obezbedimo kvalitetan proizvod od početka do kraja. Ni jedan projekat nije izvan naših mogućnosti.

O nama

Kamenorezačka radnja Anastasijević bavi se izradom i montažom mermera i granita. Ponosni smo svojim dugogodišnjim radom u proizvodnji i montaži mermera i granita kao i našom uslugom i kvalitetom. Naš tim sastavljen je od iskusnih radnika, koji su vrhunski poznavaoci kamena, ponosni na svoj rad i prilagođavaju projekat u skladu da vašim načinom života i idejama. Pored vrhunskog proizvoda posvećeni smo pružanju najvišeg nivoa usluga za naše kupce. Sarađujemo sa domaćim proizvođačima kao i sa svim poznatijim uvoznicima mermera ili granita, tako da nam je dostupan kamen svih boja, čvrstine i postojanosti koji se može naći na našem tržištu. Sve naše proizvode isporučujemo na teritoriji Balkana. Želeli bi smo da podelimo sa Vama ono zbog čega smo sigurni da su naš kvalitet i usluga dobri kao i naš proizvod.

Šta nudimo?

Cilj naše usluge je izgradnja kredibilnih odnosa sa našim klijentima. Mi ne tretiramo Vaš projekat kao da je to samo još jedna porudžbina, već svaki pojedinačni projekat dobija istu pažnju na detaljima koji su neophodni kako bi smo ga učinili savršenim. Mi Vas edukujemo o prednostima i manama Vašeg izbora. Vodimo Vas kroz proces selekcije, tako da možete izabrati najbolji materijal za vaše individualne potrebe. Takođe ćemo Vam pomoći da dizajnirate savršeni oblik i izgled proizvoda kako bi se Vaš kamen isticao. Ponosimo se na uslugu koju pružamo našim klijentima. Naš tim ne prodaje samo proizvode od mermera i granita, mi prodajemo uslugu koja prevazilazi poziv dužnosti da kreira prilagođeni izgled u svakoj prostoriji. Kamenorezačka radnja Anastasijević je postala poznata po vrhunskom servisu i kvalitetu. Angažovani smo da radimo na projektima visokog profila mnogih poznatih izvođača, i dizajneri širom države traže našu jaku radnu etiku. Kao rezultat našeg višegodišnjeg poslovanja je pružanje najboljih proizvoda i usluga našim kupcima. Imamo fantastičan tim arhitekata, dizajnera, radnika i montažera koji rade sa našim kupcima kako bi smo osigurali da se njihove želje ostvare u svakom finalnom proizvodu.