You are currently viewing Dizajn i praktičnost na jednom mestu

Dizajn i praktičnost na jednom mestu

Da li ste ikada pomislili da je estetiku i praktičnost teško pronaći u jednom proizvodu i da idealno rešenje ne postoji? Mi ćemo Vam dokazati da su ta dva aspekta jednog proizvoda itekako spojiva, jer spajanju istih i težimo u našem poslovanju. Nudimo Vam estetsko i praktično rešenje istovremeno izrađujući za Vas šta god Vam je potrebno – od kvarcnih i granitnih ploča za kuhinju do stolova od mermera. U ovom tekstu baziraćemo se na rešenja za Vašu kuhinju, što je samo jedan od aspekata našeg poslovanja.
S obzirom da je kuhinja deo kuće u kojem provodimo dosta vremena, veoma je važno da ona bude prijatna i funkcionalna. To je deo kuće u kojem spremamo hranu za svoje najmilije, ima veliku emotivnu vrednost, iako toga možda i nismo svesni. Najtopliji porodični trenuci odvijaju se upravo u kuhinji i u činu obedovanja sa članovima porodice. Žene će možda više obraćati pažnju na lepotu i dizajn kuhinjskih elemenata, muškarci možda više na praktičnost i cenu, ali zašto ne biste imali sve u jednom?


Kompanija Atanasijević&sinovi izrađuje kuhinjske elemente po Vašoj želji i zamisli od materijala koji Vi odaberete, a koje imamo u ponudi – kvarc, granit i mermer. Naši stručnjaci su tu da svaku Vašu nedoumicu razreše i dovedu Vas do najbolje finalne odluke. Svaki od ovih materijala je specifičan i zaslužuje Vašu pažnju, a na Vama je da odaberete najbolje i najprikladnije za svoje praktične i estetske potrebe. Ono što je naročito bitno pri odabiru kuhinjskog elementa kao što je kuhinjska ploča jeste da ona bude izdržljiva, odnosno da se ne oštećuje lako, kako ne biste došli u situaciju da je menjate u kratkom vremenskom roku. Shodno tome, u našoj ponudi imate materijal koji je gotovo u potpunosti otporan na oštećenja, stoga ne morati brinuti o tome da li će se oštetiti pri visokoj toploti, niti morate biti naročito nežni i obazrivi kada radite na kuhinjskoj ploči, što implicira da ne zahteva ni veću pažnju o čistoći nego što je potrebna. Zbog svega navedenog, kvarcna kuhinjska ploča bi za Vas mogla biti pravo rešenje. Kvarc je materijal koji je izuzetno otporan na toplotu i oštećenja, veoma zahvalan kada je dugotrajnost i kvalitet, ali i izgled u pitanju. Svako ko provodi vreme u kuhinji spremajući hranu zna da kuhinjska ploča trpi najviše opterećenja i da je sklona oštećenju ukoliko nije izrađena od kvalitetnih materijala. Kuhinje od kvarca su pogodne jer dobijate dva u jednom – prefinjen izgled i visoku funkcionalnost. Budući da svako iole ekonomičan vodi računa o tome da ulaganja koja izvrši budu svrsishodna i isplativa, nije uzalud kvarc jedan od najčešće biranih i jedan od omiljenih materijala među našim klijentima. Pored kvarca, garancija na dugotrajnost svakako se pripisuje i granitu. „Rame uz rame“ sa kvarcom, granit takođe odlikuje vrhunska otpornost i izdržljivost, tako da ste i s tim izborom bezbedni u pogledu kvaliteta i dugotrajnosti, a takođe, i prefinjenog i glamuroznog izgleda Vaše kuhinje.

Granitna ploča za kuhinju obezbeđuje moderan i estetski prijatan izgled Vaše kuhinje, uklopiv uz ostatak ambijenta, tako da ne morate birati izmedju vrhunskog izgleda i kvaliteta – u jednom materijalu, odnosno proizvodu, ispunjena su oba kriteriijuma. Kada je reč o ostatku enterijera, veliku pažnju zaslužuje odarir stola, stoga je važno da on bude izrađen od najfinijih i najkvalitetnijih materijala. Sto je sastavni deo kako trpezarije, tako i dnevnog boravka, veoma bitan, ali i neophodan estetski element svakog enterijera. S tim u skladu, mermer bi mogao biti pravo rešenje za Vase potrebe. Stolovi od mermera učiniće izgled Vaših prostorija prefinjenim, ispuniće Vaš dom bojama i dezenom koji odaberete, a uz sve to imaćete neprevaziđen i garantovan kvalitet i izdržljivost. Mermer već decenijama unazad zaokuplja pažnju naših klijenata i jedan je od favorita kada je o stolovima reč. Upravo zbog svoje funkcionalnosti i lepote, preporučujemo Vam stolove od mermera kao odluku i investiciju u koju nećete biti razočarani.

Ostavite odgovor