KUPATILA

Kupatila od mermera, granita i kvarca

Nije važno koliko Vam je kupatilo prostrano, od njega možete napraviti pravu oazu mira. Mermer, granit i kvarc su najbolji izbor za oblaganje kupatila. Upravo oni najviše doprinose tom glamuroznom izgledu. Pored samog fantastičnog izgleda ovi materijali su i izuzetno praktični. Lakoću kojom se održava higijena ovakvih kupatila ceniće svaka domaćica, a lepota i sjaj će Vas oduševljavati iznova i iznova. Naš profesionalni tim sa dugogodišnjim iskustvom Vam može pomoći da Vaše kupatilo zablista punim sjajem.

Naši radovi - Anastasijević i sinovi

Osmislite kako želite da Vaše kupatilo izgleda, a naš fantastičan tim arhitekata, dizajnera, radnika i montažera će učiniti sve da se Vaše želje ostvare u svakom finalnom proizvodu. Ukoliko niste sigurni šta tačno želite, naš stručni tim će Vam pomoći u cilju dolaženja do zajedničkog rešenja. Želimo prvenstveno da Vam pružimo kvalitetan proizvod koji ispunjava Vaša očekivanja, ali i visok nivo usluge i dobru komunikaciju tokom čitavog procesa.

Mermerna kupatila

Mermer je savršeno rešenje za Vaše kupatilo. Osim toga što će Vaše kupatilo izgledati blistavo i prelepo, mermer poseduje sve potrebne karakteristike za ovaj vid korišćenja. Idealan je za prostorije gde ima puno vode i gde je potreban visok nivo higijene. Lako se održava, domaćice će ga obožavati. Mermer možete kombinovati sa različitim materijalima. Na grčkom mermer znači blistavi kamen. Kada je nešto blistavo to nam daje sliku čistog, a nema ništa lepše od kupatila koje blista. Zamislite da Vaše zidove kupatila i pod čine mermerne ploče ili da Vaš lavabo okružuje mermerna površina. Divno zar ne?

Kupatila od granita (Granitna kupatila)

Granit je kamen koji je doživeo znatan uspon u poslednjih nekoliko godina. To nije bez razloga, zato što je granit izuzetno kvalitetan kamen koji je otporan na grebanje, kiselinu i ostale supstance. Izuzetnom trvrdoćom obezbediće Vam površinu o kojoj nećete morati preterano da brinete jer je lak za održavanje, a pruža jako visok sjaj. Granit će Vašem kupatilu dati baš ono što od njega i očekujete, a to je velika doza glamura koju ćete osetiti pri svakom ulasku u kupatilo.

Kupatila od kvarca

Kvarc je materijal od koga se u budućnosti mnogo očekuje. Pokazao je izuzetne performanse i rapidno grabi ka mestu među najboljim materijalima na svetu. Odličan je za površine koje imaju čest kontakt sa tečnošću jer je neporozan. Njegova primena je široka i nećete pogrešiti za šta god da ga izaberete. Veoma je otporan i čvrst i lako se održava. Vašem kupatilu ce dati poseban i nesvakidašnji izgled koji će Vas oduševiti.

Mermete za kupatilo

Mermete za kupatilo se koriste kao podne i zidne. Veoma su čvrste, otporne, lako se održavaju, a da ne spominjemo njihovu lepotu. Izuzetno su dugotrajne tako da se kupuju samo jednom i neće biti potrebe za zamenom. Pogodne su za kupatila i prostorije sa dosta vode i nisu klizave. Mermete su pravi izbor za vaše kupatilo.

Mermerne ploče za kupatilo

Mermer je kraljevski materijal i svojom lepotom će učiniti Vaše kupatilo nestvarnim. Pored lepote mermerne ploče se veoma lako održavaju, pogodne su za prostorije u kojima ima dosta vlage i dugotrajne su.