STEPENICE

Mermerne i granitne stepenice

Kada uđete u neki objekat i vidite prostrane mermerne stepenice koje se sjaje, osećate kako je sve nekako svečano i čisto. Sigurno tada pomislite kako biste i Vi voleli da Vaš dom odlikuju takve stepenice kojima će se svi oduševljavati. Mermer, granit i kvarc su iz više razloga pravi izbor za Vaše stepenice. Svako stepenište koje mi pravimo je unikatno i napravljeno je od najkvalitetnijih prirodnih materijala. U ponudi imamo mermer, granit i kvarc u širokoj paleti boja, čiju lepotu ne može prevazići ni jedan drugi materijal. Stepenice su izuzetno izloženehabanju od hodanja, zbog čega je potrebno izabrati otporne i čvrste materijale koji mogu to da izdrže. Mermer granit i kvarc su upravo takvi i samim tim predstavljaju idealan materijal za stepenište.

Naši radovi - Anastasijević i sinovi

Kako odabrati stepenice? Prvi korak je odluka o tome kakve stepenice želite, unutrašnje ili spoljašnje, da li treba da povežu određeni prostor, poput podruma ili potkrovlja, ili su one ulaz u Vaš dom? Takođe je jako bitno da izaberete pravi materijal. Naša preporuka je svakako mermer, granit ili kvarc. Otporan je na mehanička oštećenja, vlagu, visoke i niske temperature i više Vam nikada stepenice neće škripati. U izboru pravih stepenica za Vaš dom pomoći će Vam naš tim iskusnih dizajnera, arhitekata i radnika.

Mermerne i granitne stepenice (stepenice od granita i mermera)

Kod stepenica je naravno najbitnija sigurnost, zatim funkcionalnost, ali naravno i estetika. Mermer, granit i kvarc poseduju sve ove karakteristike i jednostavno će podići celokupan izgled Vaše kuće ili stana na totalno drugi nivo - nivo elegancije i ekstravagantnosti.

Prirodni kamen je pravi izbor za stepenice iz više razloga. Mermer, granit i kvarc su otporni na mehanička oštećenja, vlagu, visoke i niske temperature i veoma su dugotrajni. A ukoliko ste se nervirali jer Vam stare stepenice škripe, to se sa ovakvim stepenicama više nikada neće desiti. S obzirom da stepenice konstantno trpe opterećenje najbolje je izabrati materijal koji je čvrst i koji može podneti razna opterećenja i habanje. Mermer, granit i kvarc Vam pored tih veoma bitnih uslova pružaju i prirodnu lepotu koja je unikatna i nezamenljiva u svakom pogledu.

Ukoliko nemate baš potpunu sliku kako biste voleli da Vaše stepenice izgledaju, naš iskusan tim će vam pomoći da kompletirate svoju zamisao kako bi se ona što pre sprovela u delo. Osim najkvalitetnijih materijala, raznovrsnog dizajna i efikasne montaže, ponudićemo Vam i mnoštvo ideja, saveta i najbolju moguću uslugu.